Edukacija

Vještina korištenja prirodnih sastojaka iz plodova zemlje i mora postala je sastavni dio mediteranske višetisućljetne tradicije. Esensa Mediterana predstavlja bit mediteranske njege lica i tijela...

U Dermoestetiku je posebna pažnja posvećena edukaciji kozmetičara kao važnom čimbeniku kompletnog profesionalnog pristupa. Edukacije mogu biti za početnike koji se prvi puta susreću s proizvodima iz naše palete, ali i periodične u cilju osvježavanja starog znanja i usvajanja novog. Sistem "know-how" u stvaranju vrhunskih kozmetičara - terapeuta od presudne je važnosti jer samo visoko obrazovan kozmetičar može pratiti suvremene tokove i biti uspješan u ovom poslu.

Edukacije se također dijele na teorijski i praktični dio. Na njima sudjeluje više kozmetičara, a uz sastav proizvoda Esense Mediterane uče se i specifični protokoli u intenzivnim tretmanima kao i specifične masaže koje su za vas kreirali naši stručnjaci poput:

Ukoliko ste zainteresirani za rad s proizvodima Esense Mediterane, dostavite nam svoje podatke na kontakt obrascu kako bismo vas mogli kontaktirati i po dogovoru uvrstiti u edukaciju.
Edukacije se održavaju u Zagrebu svakih 15 dana, a u ostalim gradovima u dogovoru s našim trening centrom u Umagu.

Dodatne informacije potražite na:

Trening centar Umag

Buščina 20c, Sv Marija na Krasu, Umag
tel: 052 732 366, 052 732 342
info tel: 0800 23 23 23
e-mail: info@dermoestetik.hr

Trening centar Poreč

Wellness Esensa Spa, hotel Parentium - Poreč
tel: 052 451 346